Joustavat muuttopalvelut Jyväskylästä koko Suomeen ja Eurooppaan

Ota yhteyttä

Akin Muutot on kotimaisten ja kansainvälisten muuttojen asiantuntija. Tarjoamme monipuoliset muuttopalvelut tarpeidesi mukaan.

 

Hoidamme mielellämme muutot Jyväskylästä kaikkialle Suomeen sekä muualle Eurooppaan muutettavan irtaimiston koosta riippumatta. Lisäksi tarjoamme pien- ja pakettikuljetuspalvelut.

 

Käytössämme on laadukas muutto- ja kuljetuskalusto sekä osaavat muuttomiehet, jotka hoitavat suuretkin muuttourakat ammattitaidolla. Muutto- ja kuljetuspalvelumme ovat asianmukaisesti vakuutettuja. Kysy lisää tai pyydä tarjous muutosta!

Sujuvat muutot koti-Suomessa

Palvelemme Jyväskylän seudulta käsin muutoissa koko Suomen alueella. Hoidamme kotimaan muutot varmalla ammattitaidolla ja yli 20 vuoden muuttokokemuksella.

 

Voit itse määritellä, mitä muuttopalvelupakettisi pitää sisällään. Tuomme halutessasi mukanamme omat luotettavat kantajat ja muuttomiehet – näin pääset muutosta mahdollisimman helpolla. Osaavat muuttomiehemme käsittelevät varmasti ja turvallisesti arvokastakin irtaimistoa. Edullisimmissa muutoissamme muuttajalla on kantajat omasta takaa. Me hoidamme paikalle muuttoauton ja kuljetamme irtaimiston sovittuun paikkaan ja sovitussa aikataulussa.

 

Teemme muutostasi mahdollisimman stressittömän ja vaivattoman – kysy rohkeasti lisää.

Kansainväliset muutot ja kuljetukset

Yrityksellämme on vahva kokemus myös kansainvälisistä muutoista. Pitkän matkan muutot vaativat aina tarkkaa suunnittelua ja vahvaa osaamista, mutta meidän avullamme muutto muualle Eurooppaan toteutuu ongelmitta. Olemme tottuneita ajamaan muuttokuormia ja kuljetuksia Euroopan teillä.

 

Teemme mielellämme myös meno-paluumuuttoja, eli kuljetamme tarvittaessa muuttotavaraa myös Euroopasta Suomeen. Ekologisin ja tehokkain vaihtoehto on kuljettaa muuttokuorma kumpaankin suuntaan, joten kysy meiltä rohkeasti myös kaksisuuntaisista muutoista.

 

Pyrimme löytämään mahdollisimman toimivan, sujuvan ja kokonaisvaltaisen muuttoratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Muutamme kaiken – mukana kulkevat tarvittaessa myös lemmikit.

Muuttoauto ja muu kalusto

Teemme muutot kahdella autolla ja perävaunulla:

Renault Master 15 m³ ja VW Crafter 17 m³ sekä perävaunu 10 m³.

Suurin tila muutoille on auto 17m³ ja kärry 10m³ = 27m³.

Tarjoamme joustavat muuttopalvelut kotimaahan ja ulkomaille – kuljetamme omaisuutesi Jyväskylästä kaikkialle Suomeen ja muualle Eurooppaan. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä